Onder de naam Kamerspel werk ik graag samen met Hanneke Bakker-van Laanen. We zijn twee ervaren theatermakers met een kloppend onderwijshart.

Als Kamerspel bieden we educatieve theaterprojecten aan binnen het primair onderwijs. Daarnaast spelen we veel kindervoorstellingen op scholen of op bijzondere locaties.  Soms passend bij een bepaald thema als de kinderboekenweek, het voorleesontbijt of vanuit projecten rondom taalverwerving maar we kunnen ook voorstellingen op maat maken.

We combineren in onze voorstellingen altijd livemuziek met theater en werken daarbij graag met onze vaste muzikanten.

We kunnen meedenken in culturele beleidsplannen, aanpassingen in het curriculum, leerkrachten trainen tot dramaprofessionals en theaterproducties op maat maken met kinderen.

In 2023 hebben we als Kamerspel een mooie nieuwe muziektheatervoorstelling gemaakt voor volwassenen met als titel 'Help'

Een feest der herkenning met veel nummers van The Beatles, Stevie Wonder en fijne luisterliedjes die net in een ander jasje zijn gegoten. Mooie arrangementen, een beetje theater, een flinke korrel zout gecombineerd met akoestische livemuziek en je gaat vanzelf meezingen of deinen. 

Heel geschikt voor een personeelsfeestje, een klein festival, of als verrassend entertainment tijdens een evenement.